/Het team van Bonne Viande
Het team van Bonne Viande 2020-03-18T09:09:35+01:00

Het team van Bonne Viande

Met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak is Bonne Viande gegroeid. Vooral de laatste jaren. Het team van Bonne Viande zorgt voor deze groei en maakt Bonne Viande tot wat het nu is. En zijn we nog steeds niet klaar.

Directie

Rob Toonen
Rob ToonenEigenaar / Commercieel Directeur
Een vakman met generaties vlees in zijn bloed. Enorm trots en vol passie praat hij over vlees, Bonne Viande en zijn medewerkers. Hij weet ambacht, kwaliteit en passie als geen ander te vertalen. Naar zowel medewerkers als klanten. Met gedrevenheid deelt hij zijn kennis. En met liefde voor het vak is hij zelf ook vaak het aanspreekpunt voor ieders vragen en verzoeken.
Inge de la Fosse
Inge de la FosseHR & Management Assistent
Met een positieve drive ondersteunt Inge de Directie van Bonne Viande. Zowel voor financiële vraagstukken als personeelszaken kunt u contact met haar opnemen. Ook als duizendpoot binnen de backoffice staat ze u graag te woord.
Rob van Dijk
Rob van DijkBedrijfsleider Productie
Als verantwoordelijke voor het aansturen van de gehele productielijn, oefent hij daarnaast niet alleen het slagersvak uit. Ook zorgt hij voor de verwerking van alle inkomende goederen. Dankzij zijn jarenlange ervaring in diverse bedrijven in de vleesindustrie is hij de man die het team logistiek weet te versterken.
Betty Post
Betty PostFinanciële Administratie
Betty is onze spin in het web. Met gedrevenheid en spontaniteit verzorgt zij de financiële administratie, regelt de inkoop en ondersteunt het verkoopteam voor Bonne Viande. Zij kan als geen ander snel schakelen tussen debiteur en crediteur.

Account Manager

Edwin Meierdrees
Edwin MeierdreesAccount Manager
Met zijn jarenlange ervaring als slager weet hij als geen ander wat er in de markt speelt. Hij is altijd op zoek naar nieuwe producten die het Bonne Viande aanbod nog beter laten aansluiten. Met oog voor de wensen van de klant. Edwin staat voor iedere klant direct klaar en geen vraag is hem teveel.

En de mensen waar we niet zonder kunnen…

Peter Beusker
Peter BeuskerLogistiek
Na jarenlang chef-kok te zijn geweest, is hij al ruim 15 jaar de steun en toeverlaat voor Bonne Viande. Vooral daar waar het op logistiek gebied aankomt. Met zijn uitgebreide ervaring, kennis en oog voor detail weet hij als geen ander hoe klanten de bestelde producten graag aangeleverd zien.
Harry Metten
Harry MettenSlager
Tenslotte is Harry ook een meesterslager in hart en nieren. Met echte ambachtelijke technieken verzorgt hij, als ouderwetse vakman, de bereiding van dat ene speciale stukje vlees. Elke keer weer opnieuw. Hij is medeverantwoordelijk voor de kwaliteit waar Bonne Viande voor staat. Bovendien niet meer weg te denken uit het productieproces.