/Het team van Bonne Viande
Het team van Bonne Viande 2018-10-30T12:28:39+00:00

Het team van Bonne Viande

Met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak is Bonne Viande gegroeid. Vooral de laatste jaren. Het team van Bonne Viande zorgt voor deze groei en maakt Bonne Viande tot wat het nu is. En zijn we nog steeds niet klaar.

Directie

Gisèle Rebel
Gisèle RebelEigenaar / Algemeen Directeur
Als mede oprichtster uiteraard onlosmakelijk verbonden met Bonne Viande. Zij is het aanspreekpunt voor alle financiële en personele zaken.

Door met oog voor de mensen en de kwaliteiten van een ieder te benutten, laat zij het Bonne Viande team optimaal functioneren en presteren.

Rob Toonen
Rob ToonenEigenaar / Commercieel Directeur
Een vakman met generaties vlees in zijn bloed. Enorm trots en vol passie praat hij over vlees, Bonne Viande en zijn medewerkers. Hij weet ambacht, kwaliteit en passie als geen ander te vertalen. Naar zowel medewerkers als klanten. Met gedrevenheid deelt hij zijn kennis. En met liefde voor het vak is hij zelf ook vaak het aanspreekpunt voor ieders vragen en verzoeken.

Account Managers

Edwin Meierdrees
Edwin MeierdreesAccount Manager
Met zijn jarenlange ervaring als slager weet hij als geen ander wat er in de markt speelt. Hij is altijd op zoek naar nieuwe producten die het Bonne Viande aanbod nog beter laten aansluiten. Met oog voor de wensen van de klant. Edwin staat voor iedere klant direct klaar en geen vraag is hem teveel.
Betty Post
Betty PostAccount Manager
Als verbindende schakel tussen de vertegenwoordiger en de productielijn is het haar kunst met de verschillende partijen optimaal invulling te geven aan de klantwens. Verantwoordelijk voor een gedeelte van de horeca accounts. Daarnaast ook deelnemend aan het gehele productieproces.
Raouf M’Sadek
Raouf M’SadekAccount Manager
Als Account Manager bij Bonne Viande is Raouf inmiddels een bekend gezicht in onze branche. Bovendien heeft Raouf brede kennis en ervaring en is hij een belangrijke speler binnen ons team. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

En de mensen waar we niet zonder kunnen…

Rob van Dijk
Rob van DijkBedrijfsleider productie
Als verantwoordelijke voor het aansturen van de gehele productielijn, oefent hij daarnaast niet alleen het slagersvak uit. Ook zorgt hij voor de verwerking van alle inkomende goederen. Dankzij zijn jarenlange ervaring in diverse bedrijven in de vleesindustrie is hij de man die het team logistiek weet te versterken.
Inge de la Fosse
Inge de la FosseInkoop
De inkoop is in goede handen bij Inge. Met haar punctuele instelling weet zij de beste prijs voor onze klanten te realiseren. Ook als duizendpoot binnen de backoffice weet Inge alles van de systemen.
Peter Beusker
Peter BeuskerLogistiek
Na jarenlang chef-kok te zijn geweest, is hij al ruim 15 jaar de steun en toeverlaat voor Bonne Viande. Vooral daar waar het op logistiek gebied aankomt. Met zijn uitgebreide ervaring, kennis en oog voor detail weet hij als geen ander hoe klanten de bestelde producten graag aangeleverd zien.
Harry Metten
Harry MettenSlager
Tenslotte is Harry ook een meesterslager in hart en nieren. Met echte ambachtelijke technieken verzorgt hij, als ouderwetse vakman, de bereiding van dat ene speciale stukje vlees. Elke keer weer opnieuw. Hij is medeverantwoordelijk voor de kwaliteit waar Bonne Viande voor staat. Bovendien niet meer weg te denken uit het productieproces.