/Het team van Bonne Viande
Het team van Bonne Viande 2017-09-23T17:21:44+00:00

Het team van Bonne Viande

Met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak is Bonne Viande gegroeid tot wat het nu is en zijn we nog steeds niet klaar.

Rob Toonen
Rob ToonenEigenaar / Commercieel Directeur
Een vakman met generaties vlees in zijn bloed. Enorm trots en vol passie praat hij over vlees, Bonne Viande en zijn medewerkers. Hij weet ambacht, kwaliteit en passie als geen ander te vertalen naar zowel medewerkers als klanten. Met gedrevenheid deelt hij zijn kennis en met liefde voor het vak is hij zelf ook vaak het aanspreekpunt voor ieders vragen en verzoeken.
Gisèle Rebel
Gisèle RebelEigenaar / Algemeen Directeur
Als mede oprichtster onlosmakelijk verbonden met Bonne Viande. Zij is het aanspreekpunt voor alle financiële en personele zaken. Door met oog voor de mensen en de kwaliteiten van eenieder te benutten, laat zij het Bonne Viande team optimaal functioneren en presteren.
Edwin Meierdrees
Edwin MeierdreesVertegenwoordiger
Met zijn jarenlange ervaring als slager weet hij als geen ander wat er in de markt speelt. Hij is altijd op zoek naar nieuwe producten die het Bonne Viande aanbod nog beter laten aansluiten en op de wensen van de klant. Edwin staat voor iedere klant direct klaar en geen vraag is hem teveel.
Rob van Dijk
Rob van DijkBedrijfsleider productie
Als verantwoordelijke voor het aansturen van de gehele productielijn, oefent hij daarnaast niet alleen het slagersvak uit, maar zorgt hij ook voor de verwerking van alle inkomende goederen. Met zijn jarenlange ervaring in diverse bedrijven in de vleesindustrie is hij de man die het team logistiek weet te versterken.
Betty Post
Betty PostVertegenwoordiger
Als verbindende schakel tussen de vertegenwoordiger en de productielijn is het haar kunst met de verschillende partijen optimaal invulling te geven aan de klantwens. Verantwoordelijk voor een gedeelte van de horeca accounts en neemt daarnaast ook deel aan het gehele productieproces.
Raouf M’Sadek
Raouf M’SadekAccountmanager
Als Account Manager bij Bonne Viande is Raouf inmiddels een bekend gezicht in onze branche. Raouf heeft brede kennis en ervaring en is een belangrijke speler binnen ons team.
Jacqueline van Roemburg
Jacqueline van RoemburgCommerciële binnendienst
Al vele jaren het eerste aanspreekpunt van Bonne Viande. Het Bonne Viande gevoel vertaalt zij met haar vrolijke stem en klantgerichtheid altijd weer in een optimale invulling van de wensen van de klant. Zij is verantwoordelijk voor het correct opvolgen en registreren van de HACCP-normering en -regelgeving.
Inge de la Fosse
Inge de la FosseInkoop
De inkoop is in goede handen bij Inge. Met haar punctuele instelling weet zij de beste prijs voor onze klanten te realiseren. Als duizendpoot binnen de backoffice weet Inge alles van de systemen.
Peter Beusker
Peter BeuskerLogistiek
Na jarenlang chef-kok te zijn geweest, is hij al ruim 15 jaar de steun en toeverlaat voor Bonne Viande als het op logistiek gebied aankomt. Met zijn uitgebreide ervaring, kennis en oog voor detail weet hij als geen ander hoe klanten de bestelde producten graag aangeleverd zien.
Tjeerd Bouwman
Tjeerd BouwmanSlager
Slager met oog voor de juiste kwaliteit en snijwerk, samen met Harry al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen Bonne Viande en daarnaast is hij verantwoordelijk voor de verwerking van inkomende goederen.
Harry Metten
Harry MettenSlager
Harry is een meesterslager in hart en nieren. Met echte ambachtelijke technieken verzorgt hij als ouderwetse vakman de bereiding van dat ene speciale stukje vlees; elke keer weer opnieuw. Hij is medeverantwoordelijk voor de kwaliteit waar Bonne Viande voor staat en is niet meer weg te denken uit het productieproces.