/Het team van Bonne Viande
Het team van Bonne Viande 2023-01-30T15:17:23+01:00

Team Bonne Viande

Met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak is Bonne Viande gegroeid.

Ons voltallige team  zorgt voor deze groei en maakt Bonne Viande tot wat het nu is.

Wij stellen u graag voor aan een aantal van onze medewerkers.

Directie

Rob Toonen
Rob ToonenEigenaar / Directeur
Een vakman met generaties vlees in zijn bloed. Enorm trots en vol passie praat hij over vlees, Bonne Viande en zijn medewerkers. Hij weet ambacht, kwaliteit en passie als geen ander te vertalen. Naar zowel medewerkers als klanten. Met gedrevenheid deelt hij zijn kennis. En met liefde voor het vak is hij zelf ook vaak het aanspreekpunt voor ieders vragen en verzoeken.
Betty Post
Betty PostDirectie
Deze gezellige, spontane, hardwerkende dame maakt deel uit van de Directie van Bonne Viande. Betty is onze spin in het web. Zij ondersteunt het verkoopteam, controleert de inkoop, verzorgt de administratieve eindcontrole en regelt alle ICT gerelateerde zaken. Door haar scherpe blik ontgaat haar niks en kan ze snel schakelen tussen crediteuren en debiteuren.

En de mensen waar we niet zonder kunnen …..

Robert de Bruijn
Robert de BruijnMagazijn beheer
Onze altijd enthousiaste, goedlachse collega Robert houdt het magazijn van Bonne Viande strak. Robert verzorgt de inkoop en goederenontvangst bij Bonne Viande en zorgt er voor dat alle producten op een locatie wordt weggezet. Door helder inzicht en hand en spandiensten ziet ons magazijn er uit om door een ringetje te halen.
Peter Beusker
Peter BeuskerUitgaande goederen
Na jarenlang chef-kok te zijn geweest, is deze altijd goed gehumeurde man ruim 15 jaar de steun en toeverlaat voor Bonne Viande. Vooral daar waar het op logistiek gebied aankomt. Met zijn uitgebreide ervaring, kennis en oog voor detail weet hij als geen ander hoe klanten de bestelde producten graag aangeleverd zien.
Anouska Vermeulen
Anouska VermeulenProductiemedewerker
Met veel pit, kennis en ervaring zorgt Anouska er voor dat bestellingen met veel zorg worden klaargezet. Haar taken pakket bestaat uit het bereiden, verpakken, registreren en verzendklaar maken van bestellingen. Deze vrolijke dame is een sfeermaker binnen ons team.
Harry Metten
Harry MettenSlager
Tenslotte is Harry onze meesterslager in hart en nieren. Met echte ambachtelijke technieken verzorgt hij, als ouderwetse vakman, de bereiding van dat ene speciale stukje vlees. Elke keer weer opnieuw. Hij is medeverantwoordelijk voor de kwaliteit waar Bonne Viande voor staat. Bovendien niet meer weg te denken uit het productieproces.