//Het is Lente… Tijd voor Lamsvlees!

Het is Lente… Tijd voor Lamsvlees!

In een kruidig stoofpotje, als rijke toevoeging in een salade of gewoon op de BBQ, lamsvlees kan iedere bereiding aan! Pure magie wordt het wanneer het vlees de tijd krijgt langzaam te garen. Met een mooie Rioja ernaast gaat u culinair de Paasdagen in.

In het Midden-Oosten is lamsvlees niet meer weg te denken uit de keuken. Maar ook in Nederland is dit bijzondere stukje vlees steeds meer in trek. Lamsvlees bevat namelijk relatief weinig bindweefsel, is heerlijk mals en mager van karakter.
Bonne Viande lamsvlees komt van Hollandse bodem. Een prachtig streekproduct dat bij lokale boeren in het Groene Hart duurzaam wordt gehouden. De dieren zijn met gras gevoerd en hebben een subtiele smaak met een licht vleugje wild. In tegenstelling tot het meer uitgesproken Nieuw-Zeelandse lamsvlees.

Welk deel van het lam het lekkerst is? Wij kunnen niet kiezen! Daarom houden we ook voor u alle opties open. Een malse lamsrack, een hele lamsbout, een lamszadel, of wellicht een heel lam? U vraagt, wij snijden! Iedere gewenste snit is mogelijk.

2017-04-04T15:09:46+02:00 04 april 2017|