/Klanten en Partners van Bonne Viande
Klanten en Partners van Bonne Viande 2023-03-06T13:06:43+01:00

Onze partners & klanten

Ons klantenbestand bestaat uit zorginstellingen en voornamelijk uit restaurants, bistro’s, eetcafés, steakhouses, cateraars en grootverbruikers. Ook werken we samen met diverse totaalleveranciers. Door ons brede assortiment kunnen wij goed inspelen op de steeds wisselende menukaarten en concepten. Hieronder ziet u een aantal van onze klanten en leest u meer over onze samenwerkingspartners.

Bidfood

Bonne Viande levert sinds 2016 ook haar vlees via Bidfood. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking.
Bonne Viande is als vleesspecialist het directe aanspreekpunt en levert vlees rechtstreeks vers bij de klant.

Jansen Foodservive

Bonne Viande werkt al jaren samen met Jansen Foodservice. Naast het leveren aan horecagelegenheden zoals restaurants, cafetaria’s en lunchrooms leveren zij onder andere ook aan sportkantines, bedrijfskantines, instellingen, scholen en kinderdagverblijven.

Horesca Lieferink

Horesca Lieferink is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het leveren van een compleet assortiment vers, food en non-food artikelen. Bonne Viande is al jaren de vaste leverancier van het vlees en vleeswaren assortiment. Een relatie om trots op te zijn.

Horesca Lieferink - Bonne Viande

Oma Bobs

Sinds 2015 werkt Bonne Viande samen met Oma Bobs. De croquetten en bitterballen van Oma Bobs zijn met de groots mogelijke zorg door henzelf ontwikkeld en worden gemaakt van de beste verse ingrediënten, van bitterbal tot truffelcroquette.

Oma Bobs - Bonne Viande

Wij leveren ook aan diverse horecabedrijven