/Klanten en partners van Bonne Viande
Klanten en partners van Bonne Viande 2017-12-20T08:41:37+01:00

Onze partners & klanten

Ons klantenbestand bestaat uit zorginstellingen en voornamelijk uit restaurants, bistro’s, eetcafés, steakhouses, cateraars en grootverbruikers en we werken samen met diverse totaalleveranciers. Door ons brede assortiment kunnen wij goed inspelen op de steeds wisselende menukaarten en concepten. Hieronder ziet u een aantal van onze klanten en leest u meer over onze samenwerkingspartners.

Deli XL

Bonne Viande levert sinds 2016 ook haar vlees via Deli XL. Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking.
Bonne Viande is als vleesspecialist het directe aanspreekpunt en het vlees wordt bij uw gehele bestelling geleverd.

Deli XL - Bonne Viande

Horesca Lieferink

Horesca Lieferink is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het leveren van een compleet assortiment vers, food en non-food artikelen. Bonne Viande is al jaren een vaste leverancier van vlees en vleeswaren. Een relatie om trots op te zijn.

Horesca Lieferink - Bonne Viande

Slow Food Masters

Slow Food Masters levert de originele Pulled Pork en tevens Pulled Chicken en Pulled Beef. In Amerika al jaren een begrip en nu in Nederland ook enorm populair. Een eerlijk, puur en bijzonder smaakvol vleesproduct, dat ambachtelijk wordt bereid.

Slowfood Masters - Bonne Viande

Oma Bobs

Sinds 2015 werkt Bonne Viande samen met Oma Bobs. De croquetten en bitterballen van Oma Bobs zijn met de groots mogelijke zorg door henzelf ontwikkeld en worden gemaakt van de beste verse ingrediënten, van bitterbal tot truffelcroquette.

Oma Bobs - Bonne Viande

Wij leveren ook aan diverse horecabedrijven