Nieuws van Bonne Viande 2018-08-03T15:03:33+02:00

Hooglanders (Schoorlse duinen)

29 juli 2017|

Hier leven de Hooglanders in een natuurlijke omgeving. De vrijheid en leefomstandigheden zie je terug in ons eindproduct. Binnenkort laten we zien waar het vlees vandaan komt en hoe het uiteindelijk wordt verwerkt bij Bonne [...]

De gouden combi

29 juli 2017|

Asperges, groen of wit, ze zijn weer volop verkrijgbaar! En wat is er nu lekkerder dan hier een super sappig beenhammetje bij te serveren. Ons ambachtelijke varkensvlees heeft Hollandse “roots” en wordt op een duurzame [...]

Vacature Bonne Viande

29 juli 2017|

Kom jij ons team versterken? Want Bonne Viande groeit! Op dit moment hebben wij plek voor 2 nieuwe medewerkers: Chauffeur 9 u/pw (zaterdag) Meer weten? Neem contact met ons op via hr@bonneviande.nl

Duurzaam varkensvlees

29 maart 2017|

Een slachthuis is een confronterende plek. Je realiseert je dat de dood voor de aangevoerde dieren onherroepelijk is. Veel meer dan vroeger wordt de nadruk gelegd op diervriendelijker leven, maar ook op weg naar hun [...]

Bonne Viande Hamburger Concept

28 juli 2016|

Bonne Viande blijft zich verder ontwikkelen en innoveren. De van oudsher bekende en populaire hamburger wordt bij Bonne Viande in een nieuw concept aangeboden. Van hamburgers op uw eigen receptuur en van gewenste gewicht tot [...]

Nieuw jasje

21 juli 2016|

Na vele jaren een vertrouwd gezicht te zijn geweest, heeft Bonne Viande in 2016 haar huisstijl compleet vernieuwd. We vonden het tijd om onze ambacht, kwaliteit en passie te vertalen naar een nieuwe vormgeving van [...]