/Salentein Premium Beef
Salentein Premium Beef 2018-10-30T13:47:42+00:00

Salentein Premium Beef

Het is al weer 25 jaar geleden dat Salentein naar Zuid-Amerika ging. Zo komen er al veel bekende en mooie wijnen uit Argentinië. Nu komt daar ook Salentein Premium Beef bij uit Uruguay. Een mooi product wat door een veeteelt programma met de beste Argentijnse runderrassen is ontwikkeld.

Dit geeft een premium kwaliteit rundvlees van mooie runderrassen en hun karakteristieke eigenschappen. Het vlees wordt met de hoogste kwaliteitsnormen en respect voor natuur en milieu geproduceerd. En dat proeft u terug in het vlees! Je proeft bijna de pampa’s waar deze runderen op lopen, waardoor je een echte Argentijnse steak kunt serveren!

Natuurlijk vol van smaak

De Salentein Premium Beef is van hoge kwaliteit. De Argentijnse runderen lopen over de grazige weiden, drinken zuiver water en het gunstige klimaat geeft het vlees een natuurlijke volle smaak. Hierdoor kunnen de runderen zichzelf voorzien en hebben ze geen bijvoeding nodig. Als de runderen 2 tot 3 jaar oud zijn dan zijn ze slachtrijp. Door de juiste selectie en identificatie is het vlees dus volledig herleidbaar naar de oorspronkelijke boerderij.

Nadat het vlees is gerijpt wordt het zorgvuldig verpakt. Het vlees wordt onder goede controle naar Europa geleverd, uiteraard in koelcontainers. Ook hiermee bent u verzekerd van de kwaliteit en originaliteit van het vlees. En dat proef je terug in het Santein Premium Beef vlees!

Salentein Premium Beef - Bonne Viande
Salentein Premium Beef - Bonne Viande

Ribeye

De ribeye komt uit de fijne rib (zonder bot). Het is een heerlijk stukje vlees met een fijne bite en een bijzonder rijke smaak, dat zich uitstekend leent voor roosteren, grillen of bakken in de pan.

Salentein Premium Beef - Bonne Viande

Biefstuk

De biefstuk wordt deels uit de dikke lende en deels uit de bovenbil gesneden. Dit stukje vlees is lekker sappig van smaak. Door zijn vetmarmering is deze biefstuk heerlijk mals.

Salentein Premium Beef - Bonne Viande

Entrecote

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende en is het grootste van de twee stukken vlees die samen de T-bone vormen. Deze malse steak met zijn rijke smaak is een favoriet stukje vlees in veel restaurants.

Salentein Premium Beef - Bonne Viande

Tournedos

De tournedos wordt gesneden van de haas, het meest malse stukje vlees van het rund. Andere steaks die uit dit deel van het rund worden gesneden, zijn de filet mignon en de chateaubriand.

Salentein Premium Beef bestellen

Wilt u deze heerlijke Salentein Premium Beef bestellen? Bij Bonne Viande bestelt u eenvoudig online via de bestelomgeving. Heeft u nog vragen over dit vlees? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij u graag verder!

Direct bestellen