//Het wildseizoen is weer begonnen!

Het wildseizoen is weer begonnen!

Met wild trakteert u uw gasten op meer dan alleen een lekker stukje vlees. Niet alleen de rituelen van de jacht, ook het ambacht van de slager en de kunde van de chef maken dat liefhebbers ieder jaar weer uitkijken naar dit bijzondere seizoen. Zo ook wij bij Bonne Viande.

Traditiegetrouw start het wildseizoen voor de meeste restaurants medio oktober, wanneer de jacht op fazant en haas weer wordt geopend. Jagers mogen het hele jaar door wild schieten, voor elk wildsoort geldt echter een aparte jachttijd. Bonne Viande speelt hierop in door maandelijks mooie aanbiedingen te doen van wild dat past bij de tijd van het jaar, zodat u creatief met uw wildkaart kunt omgaan en uw gasten blijft verrassen.
Wild is bijzonder en onderscheidend van smaak. De dieren hebben in de vrije natuur geleefd en daar het eigen kostje bij elkaar gescharreld. Kruiden, gras, blaadjes en vruchten zorgen, samen met de beweging van de dieren, voor een onderscheidende en aromatische smaak.

Neem contact met ons op voor het actuele assortiment wildproducten en vind inspiratie voor uw wildgerechten. Ons excellente assortiment is met zorg voor u samengesteld, waarbij wij zowel kijken naar de beste kwaliteit en smaak als de trends binnen het culinaire seizoen. Wij willen u met dit assortiment inspireren en adviseren u graag bij de keuze van wild, passend bij uw wensen en concepten.

Het hele team van Bonne Viande wenst u een creatief en succesvol wildseizoen!

2016-10-29T15:07:55+02:00 29 oktober 2016|