Loading...
Assortiment Bonne Viande 2020-01-31T14:28:14+01:00

Het assortiment van Bonne Viande

Hier een selectie uit ons assortiment

– Wild
– Gevogelte
Rundvlees
– Kalfsvlees
– Varkensvlees
– Lamsvlees
– Vleeswaren
– Specialiteiten van Oma Bob’s
– Hamburgers op eigen gewicht en recept

Meer informatie

Knowhow en expertise

De jarenlange ervaring in het leveren van vlees en diversiteit aan keukens zorgt voor een grote knowhow en expertise. Vooral als het gaat om portionering, snit en kwaliteit zijn wij vooruitstrevend. Uiteraard wordt het vlees op het gewenste gewicht en verpakt geleverd. Zowel vers als diepvries. Bovendien leveren wij met ons persoonlijke contact en  ons assortiment op maat naar de wens van onze klanten. Ook kunnen wij voldoen aan alle specifieke wensen. Te denken valt dan aan verpakking, etikettering, productspecificaties, HALAL en dergelijke.

Keuze voor vlees

Belangrijk om te melden, wij slachten niet zelf. Maar op het Foodcenter in Amsterdam zit de slachterij van kalfs- en rundvlees slechts 20 meter bij ons vandaan. Dus letterlijk om de hoek. Op die manier zitten we dus dichtbij de bron. Bovendien niet alleen logistiek een uitkomst. Maar ook houden wij zo de kwaliteit goed in de hand. Tevens kunnen wij daar zelf onze runderen selecteren. Het vlees hangt verdeeld in ‘bouten’. Op die manier zien wij direct de kwaliteit die wij selecteren voor onze klanten. En dan kijken we naar het ras, de marmering en de eventuele speciale wensen van de klant. Vervolgens waarborgen we de kwaliteit waar Bonne Viande voor staat. Tenslotte maakt deze combinatie Bonne Viande uniek!

Regionaal & duurzaam

Het vlees van Bonne Viande komt onder andere uit Ierland, Nieuw Zeeland, Australië en Brazilië. Maar voornamelijk ook ‘gewoon’ uit Nederland. Wij staan voor regionale producten omdat wij dat erg belangrijk vinden. Bovendien leveren wij vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Daar hechten wij groot belang aan. Zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit & smaak. Een hele uitdaging maar die gaan we graag aan. Zo onderscheiden wij ons vervolgens in de markt.

Een selectie uit ons assortiment

– Wild
– Gevogelte
– Rundvlees
– Kalfsvlees
– Varkensvlees
– Lamsvlees
– Vleeswaren
– Specialiteiten van Oma Bob’s
– Hamburgers op eigen gewicht en recept

Meer informatie

Onze kwaliteitslabels

Bonne Viande kwaliteitslabels assortiment

Première Qualité Label

Bonne Viande kwaliteitslabels assortiment

Supérieure Qualité Label

Bonne Viande kwaliteitslabels assortiment

Exceptionelle Qualité Label