Loading...
Assortiment Bonne Viande 2017-07-28T19:13:00+00:00

Het assortiment van Bonne Viande

Een selectie uit ons assortiment

– Wild
– Gevogelte
– Rundvlees
– Kalfsvlees
– Varkensvlees
– Lamsvlees
– Vleeswaren
– Specialiteiten van Oma Bob’s
– Hamburgers op eigen gewicht en recept

Meer informatie

Een langere ondertitel

De jarenlange ervaring in het leveren van vlees een diversiteit aan keukens zorgen voor een grote knowhow en expertise. Als het gaat om portionering, snit en kwaliteit zijn wij vooruitstrevend. Het vlees wordt op gewenst gewicht en verpakking geleverd, zowel vers als diepvries. Met ons persoonlijk contact en producten op maat, is de wens van de klant ons uitgangspunt. We kunnen voldoen aan alle specifieke wensen met betrekking tot bijvoorbeeld verpakking, etikettering en productspecificaties.

Zelf slachten we niet: op het Foodcenter in Amsterdam zit de slachterij van kalfs- en rundvlees slechts 20 meter verderop, letterlijk om de hoek. Zo zitten we dus dichtbij de bron. Logistiek een uitkomst, maar zo houden we ook de kwaliteit in de hand. We kunnen onze runderen zelf selecteren. Het vlees hangt verdeeld in ‘bouten’ en zo zien we direct de kwaliteit, deze selecteren we speciaal voor onze klanten. We kijken naar het ras, de marmering en de eventuele speciale wensen van de klant en zo waarborgen we die kwaliteit die we beloven en waar we voor staan.

Regionaal & duurzaam

Het vlees van Bonne Viande komt onder andere uit Ierland, Nieuw – Zeeland, Australië en Brazilië, maar voornamelijk ‘gewoon’ uit Nederland. We staan voor regionale producten, dat vinden we erg belangrijk. We leveren vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dierenwelzijn en milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak.

Een selectie uit ons assortiment

– Wild
– Gevogelte
– Rundvlees
– Kalfsvlees
– Varkensvlees
– Lamsvlees
– Vleeswaren
– Specialiteiten van Oma Bob’s
– Hamburgers op eigen gewicht en recept

Meer informatie

Onze kwaliteitslabels

Première Qualité Label

Supérieure Qualité Label

Exceptionelle Qualité Label