/Halal vlees
Halal vlees 2021-04-28T12:34:14+02:00

Halal vlees

De vraag naar HALAL vlees neemt steeds meer toe. De wijze van verwerking van HALAL vlees is wezenlijk anders. Het is belangrijk de juiste werkwijze te hanteren. Bonne Viande heeft naast het standaard zeer uitgebreide assortiment ook de certificering om HALAL vlees te mogen verwerken. Wij zijn officieel gecertificeerd. Het proces bij het verwerken van HALAL vlees is zeer nauwkeurig en goed vastgelegd. Deze processen worden precies volgens regelgeving opgevolgd. Dit wordt goed bewaakt en zodoende kunnen wij leveren als gevraagd.

Wij kunnen diverse producten leveren die vallen onder de HALAL-certificering. U vindt bij ons diverse producten van lamsvlees, kip en rundvlees.

Bekijk onze HALAL certificering.

Assortiment HALAL

Bonne Viande heeft een uitgebreid assortiment aan HALAL vlees. Wij breiden ons assortiment continu uit op basis van de vraag vanuit de markt. Daarnaast houden wij ook zelf de markt en ontwikkelingen goed in de gaten. Vlees is ons vak op elk vlak. De verschillende normen en waarden die onze multi-culturele samenleving met zich meebrengt wordt door ons een warm hart toegedragen. Zowel ons team als onze klanten komen steeds weer met nieuwe ideeën om het assortiment uit te breiden en waar mogelijk te verbeteren. Kwaliteit komt op de eerste plaats!

Wilt u meer weten? Dan komen wij graag langs en kijken vervolgens samen met u naar uw wensen en ideeën.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. En wilt u ons HALAL-assortiment bekijken? Download dan nu hieronder het overzicht van ons uitgebreide assortiment.

Meer weten? Neem contact met ons op