/Horecaslagerij
Horecaslagerij 2017-12-20T08:59:43+01:00

Horecaslagerij Bonne Viande

Bonne Viande is een horecaslagerij. We zijn gespecialiseerd in vlees, vleeswaren, wild en gevogelte. Bonne Viande is gevestigd op het Food Center in Amsterdam en levert al 3 generaties lang aan veel verschillende horecazaken.

Onder onze klanten bevinden zich diverse restaurants, lunchrooms en cateraars. Maar we leveren ook aan ziekenhuizen en zorginstellingen. Deze voorzien wij iedere dag van vers vlees, wildproducten en daarnaast ook vleeswaren.

Onze eigen slagers hebben veel kennis in het verwerken en portioneren van vlees en vleeswaren. Ook in het verwerken en portioneren speciaal voor de horeca zijn we gespecialiseerd. Wij hebben een standaard assortiment dat eenvoudig via onze online bestelomgeving is te bestellen. Uiteraard kunnen we daarnaast ook maatwerk leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan vooral contact met ons op.

Verlengstuk van de keuken

Bonne Viande wil graag klanten helpen. Dat doen wij onder andere door het portioneren, snijden of aanleveren van kant en klare producten. Deze producten zijn dan direct te gebruiken en verwerken. Wij zijn daarom mede gespecialiseerd in de steeds meer toenemende vraag naar ‘ready to serve’ producten. Wij kunnen van enkele stuks tot grote hoeveelheden dagelijks vers aanleveren. Onze productie is hier dan ook volledig op ingericht.

Kwaliteit

In onze moderne slagerij & productiehuis wordt volgens de geldende wet- en regelgeving gewerkt. Waaronder HACCP. Wij beschikken uiteraard over gekoelde werkruimtes. Vervolgens gebruiken wij gekoelde bussen om de bestellingen, ook tijdens het vervoer, goed op temperatuur te houden. Vervolgens registreren wij alles om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook is Bonne Viande gecertificeerd als HALAL afdeling. Hierdoor kunnen wij ook HALAL producten leveren die voldoen aan de daarvoor gestelde eisen.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het erg belangrijk dat wij onze klanten goed kennen. Want onze klanten weten wat ze graag willen hebben en daar zijn wij benieuwd naar. Om die reden zijn we graag op locatie bij de klant aanwezig. We proeven en beleven samen en zo ontstaat een samenwerking die voor alle partijen het beste brengt. Daar hechten we grote waarde aan.

Kent u Bonne Viande nog niet? Onze account managers komen graag langs om kennis te maken. Tevens maken we graag van de gelegenheid gebruik om te laten zien wat wij allemaal kunnen leveren. Natuurlijk houden wij graag de vinger aan de pols. Niet alleen om de tevredenheid maar ook zeker de ontwikkelingen bij onze klanten goed te kunnen volgen. Mede hierdoor weten wij continu waar de markt om vraagt. Aansluitend kunnen wij onze klanttevredenheid zo waarborgen.

Assortiment

Wilt u meer weten over het brede assortiment vlees, vleeswaren en wildproducten? Of welke producten wij als horecaslagerij kunnen leveren? Neem dan nu contact met ons op. Dan laten wij u graag onze mogelijkheden zien en ervaren. Daarnaast bespreken we dan waar wij u mee kunnen helpen.

Enkele kenmerken van Bonne Viande:

 • Dagelijkse leveringen per gekoeld transport
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Voldoet aan alle HACCP eisen
 • Portioneren in alle gewichten en hoeveelheden mogelijk
 • Persoonlijk contactpersoon
 • Topkwaliteit producten

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten of vrijblijvende informatie ontvangen? Laat dan via onderstaande formulier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Deze komt graag langs om ons assortiment en mogelijkheden met u te bespreken. Alvast hartelijk dank voor uw aanvraag!

  Horecaslagerij
  Horecaslagerij
  Horecaslagerij