Meteen naar de inhoud
Beeldmerk rood | Bonne Viande

Over bonne viande

Welkom bij Bonne Viande. Als derde generatie binnen een slagersfamilie begon Rob Toonen in 1997 zijn eigen slagerij in hartje Utrecht. Binnen vijf jaar groeide het bedrijf zo hard dat er al snel ruimte tekort was, we zijn dan ook verhuisd naar een groter pand in Eemnes om daar ruim tien jaar te blijven. Over Bonne Viande vertellen we graag meer. Want we zijn heel trots op ons bedrijf en natuurlijk onze klanten.

Van Eemnes naar Amsterdam en terug naar Eemnes

Het succes bleef aanhouden en ook het pand in Eemnes bleek uiteindelijk te klein. Bonne Viande is daarom in 2013 verhuisd naar het Food Center in Amsterdam. Helaas moest Bonne Viande na een Gemeentelijk besluit wederom verhuizen. Het Food Center werd geherstructureerd waardoor een groot deel bedrijventerrein verdween. Wij zijn na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding van ons bestaande pand te Eemnes sinds januari 2020 weer terug in Het Gooi. Met de verhuizing naar onze huidige, moderne slagerij is de productiecapaciteit verviervoudigd. Belangrijk is natuurlijk dat de kwaliteit ongewijzigd blijft zoals men van ons gewend is. Bonne Viande waarborgt de kwaliteit en we hebben het assortiment in de breedte kunnen uitdiepen. We groeien mee in de vraag van de hedendaagse keukens, waarin niet kwantiteit, maar juist kwaliteit steeds belangrijker is geworden. Hier werken we elke dag met plezier aan échte kwaliteit en ambachtelijke producten.

Passie voor vlees en liefde voor het vak

Met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak is Bonne Viande gegroeid tot wat het nu is. Daar zijn we ongelooflijk trots op. Samen met ons fantastische team bouwen we door richting de toekomst. Want samen bereik je meer. Dat hebben we de afgelopen jaren volop mogen ervaren en we zijn nog steeds niet klaar. De tijd zal het leren en wij kijken daar erg naar uit.