/Over Bonne Viande
Over Bonne Viande 2017-08-14T15:49:56+00:00

Over Bonne Viande

Als derde generatie binnen een slagersfamilie begon Rob Toonen in 1997 zijn eigen slagerij in hartje Utrecht. Binnen vijf jaar groeide het bedrijf zo hard, dat we ruimte te kort kwamen en zijn verhuisd naar een groter pand in Eemnes om daar ruim tien jaar te blijven.

Het succes bleef zich aanhouden en ook dat pand bleek te klein te worden. Bonne Viande is in 2013 verhuisd naar het Food Center in Amsterdam. Met de verhuizing naar onze huidige, moderne slagerij is ook de productiecapaciteit verviervoudigd. Hier waarborgen we de kwaliteit en kunnen het assortiment in de breedte uitdiepen. We kunnen meegroeien in de vraag van de hedendaagse keukens, waarin niet de kwantiteit, maar de kwaliteit steeds belangrijker is geworden. Hier werken elke dag met plezier aan échte kwaliteit en ambachtelijke producten.

Met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak is Bonne Viande gegroeid tot wat het nu is en zijn we nog steeds niet klaar.

Bekijk ons team