Nieuws van Bonne Viande 2018-08-03T15:03:33+00:00

Het BBQ seizoen

03 augustus 2018|

Het BBQ seizoen is in volle gang En wat hebben we een geluk deze zomer. De BBQ liefhebbers komen volop aan hun trekken tijdens het BBQ seizoen van deze zomer. Thuis en op vakantie [...]

Bonne Viande op de Horecava

08 januari 2018|

Uiteraard bezoeken ook wij de Horecava. Zullen we elkaar ontmoeten? Laat even een berichtje achter en dan zien we elkaar daar. De Horecava vindt plaats van 8 t/m 11 januari 2018 van 10:00 - 18:00 [...]

Bonne Viane bij Rex

08 november 2017|

Samen met Tim Vervoort, de chef van Rex, Rob Toonen en onze Raouf een workshop met Cote de Boeuf, ribeye, en entrecote. Onze producten zijn o.a. afkomstig uit de volgende landen: Australië, Wagyu (Japan), Ierland, [...]

Lamsfilet in het groen

02 oktober 2017|

Neem 2 mooie lamsfilets en maak van allerlei verse kruiden een mengsel. Een beetje knoflook mag ook niet missen… Leg de kruiden op de filet, bedek deze met de andere filet en bind dit met [...]

Varkenspies met limoen

14 augustus 2017|

Het is de eenvoud die dit gerecht zó lekker maakt… Neem wat mooie (Livar) varkensfilet en snij het in mooie stukken. Maak op smaak met wat peper, zout en citroensap. Half uurtje marineren en [...]

Hooglanders (Schoorlse duinen)

29 juli 2017|

Hier leven de Hooglanders in een natuurlijke omgeving. De vrijheid en leefomstandigheden zie je terug in ons eindproduct. Binnenkort laten we zien waar het vlees vandaan komt en hoe het uiteindelijk wordt verwerkt bij Bonne [...]

De gouden combi

29 juli 2017|

Asperges, groen of wit, ze zijn weer volop verkrijgbaar! En wat is er nu lekkerder dan hier een super sappig beenhammetje bij te serveren. Ons ambachtelijke varkensvlees heeft Hollandse “roots” en wordt op een duurzame [...]

Vacature Bonne Viande

29 juli 2017|

Kom jij ons team versterken? Want Bonne Viande groeit! Op dit moment hebben wij plek voor 2 nieuwe medewerkers: Chauffeur 9 u/pw (zaterdag) Meer weten? Neem contact met ons op via hr@bonneviande.nl