Nieuws van Bonne Viande 2022-05-13T08:57:31+02:00

Meat the Chef

18 augustus 2020|

Wij laten u kennismaken met onze trouwe klant PK  Bar & Kitchen te Bilthoven. Op zoek naar een bijzonder grandcafé-restaurant in de omgeving De Bilt? Voor romantisch dineren, stijlvol lunchen of een gezellige borrel [...]

Duurzaam varkensvlees

29 maart 2017|

Een slachthuis is een confronterende plek. Je realiseert je dat de dood voor de aangevoerde dieren onherroepelijk is. Veel meer dan vroeger wordt de nadruk gelegd op diervriendelijker leven, maar ook op weg naar hun [...]

Bonne Viande Hamburger Concept

28 juli 2016|

Bonne Viande blijft zich verder ontwikkelen en innoveren. De van oudsher bekende en populaire hamburger wordt bij Bonne Viande in een nieuw concept aangeboden. Van hamburgers op uw eigen receptuur en van gewenste gewicht tot [...]

Nieuw jasje

21 juli 2016|

Na vele jaren een vertrouwd gezicht te zijn geweest, heeft Bonne Viande in 2016 haar huisstijl compleet vernieuwd. We vonden het tijd om onze ambacht, kwaliteit en passie te vertalen naar een nieuwe vormgeving van [...]

Dry Aged Beef

19 juli 2016|

Dry Aged Beef: smaakvoller, malser en sappiger vlees dan ooit tevoren. Het is steeds vaker terug te vinden op de menukaart in een goed restaurant. Men weet kwalitatief goed vlees weer op waarde te schatten. [...]