Nieuws van Bonne Viande 2017-07-28T19:45:26+00:00

Inspiratiesessie in Teuge

19 september 2017|

Inspiratiesessie met jonge en bevlogen chefs bij The Hangar in Teuge onder begeleiding van meesterslager Rob Toonen. Kennis delen is mooi!

Varkenspies met limoen

14 augustus 2017|

Het is de eenvoud die dit gerecht zó lekker maakt… Neem wat mooie (Livar) varkensfilet en snij het in mooie stukken. Maak op smaak met wat peper, zout en citroensap. Half uurtje marineren en [...]

Hooglanders (Schoorlse duinen)

29 juli 2017|

Hier leven de Hooglanders in een natuurlijke omgeving. De vrijheid en leefomstandigheden zie je terug in ons eindproduct. Binnenkort laten we zien waar het vlees vandaan komt en hoe het uiteindelijk wordt verwerkt bij Bonne [...]

De gouden combi

29 juli 2017|

Asperges, groen of wit, ze zijn weer volop verkrijgbaar! En wat is er nu lekkerder dan hier een super sappig beenhammetje bij te serveren. Ons ambachtelijke varkensvlees heeft Hollandse “roots” en wordt op een duurzame [...]

Vacature Bonne Viande

29 juli 2017|

Kom jij ons team versterken? Want Bonne Viande groeit! Op dit moment hebben wij plek voor 2 nieuwe medewerkers: Chauffeur 9 u/pw (zaterdag) Meer weten? Neem contact met ons op via hr@bonneviande.nl

Het is Lente… Tijd voor Lamsvlees!

04 april 2017|

In een kruidig stoofpotje, als rijke toevoeging in een salade of gewoon op de BBQ, lamsvlees kan iedere bereiding aan! Pure magie wordt het wanneer het vlees de tijd krijgt langzaam te garen. Met een [...]

Duurzaam varkensvlees

29 maart 2017|

Een slachthuis is een confronterende plek. Je realiseert je dat de dood voor de aangevoerde dieren onherroepelijk is. Veel meer dan vroeger wordt de nadruk gelegd op diervriendelijker leven, maar ook op weg naar hun [...]

Het wildseizoen is weer begonnen!

29 oktober 2016|

Met wild trakteert u uw gasten op meer dan alleen een lekker stukje vlees. Niet alleen de rituelen van de jacht, ook het ambacht van de slager en de kunde van de chef maken dat [...]

Bonne Viande Hamburger Concept

28 juli 2016|

Bonne Viande blijft zich verder ontwikkelen en innoveren. De van oudsher bekende en populaire hamburger wordt bij Bonne Viande in een nieuw concept aangeboden. Van hamburgers op uw eigen receptuur en van gewenste gewicht tot [...]