Meat the Chef
Wij laten u kennismaken met onze trouwe klant PK Bar & Kitchen te Bilthoven. Op zoek naar een bijzonder grandcafé-restaurant in de omgeving De Bilt? Voor romantisch dineren, stijlvol lunchen of een gezellige borrel [...]
Duurzaam varkensvlees
Een slachthuis is een confronterende plek. Je realiseert je dat de dood voor de aangevoerde dieren onherroepelijk is. Veel meer dan vroeger wordt de nadruk gelegd op diervriendelijker leven, maar ook op weg naar hun [...]
Bonne Viande Hamburger Concept
Bonne Viande blijft zich verder ontwikkelen en innoveren. De van oudsher bekende en populaire hamburger wordt bij Bonne Viande in een nieuw concept aangeboden. Van hamburgers op uw eigen receptuur en van gewenste gewicht tot [...]
Nieuw jasje
Na vele jaren een vertrouwd gezicht te zijn geweest, heeft Bonne Viande in 2016 haar huisstijl compleet vernieuwd. We vonden het tijd om onze ambacht, kwaliteit en passie te vertalen naar een nieuwe vormgeving van [...]
Rob’s Favoriet: Aberdeen Black Angus
Als je aan Rob Toonen naar zijn favoriete steak vraagt, glundert hij en zegt gelijk: Aberdeen Black Angus! De manier waarop hij erover vertelt, zet de smaakpapillen op scherp. Maar waarom? Het beste Black Angus [...]
Dry Aged Beef
Dry Aged Beef: smaakvoller, malser en sappiger vlees dan ooit tevoren. Het is steeds vaker terug te vinden op de menukaart in een goed restaurant. Men weet kwalitatief goed vlees weer op waarde te schatten. [...]