Nieuws van Bonne Viande 2018-08-03T15:03:33+00:00

Horecava 2019

12 december 2018|

Wij als Bonne Viande presenteren vol trots onze mooie producten op de Horecava 2019. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs om de Bonne Viande sfeer te proeven! @Amsterdam RAI, hal 7 stand 238

Wildseizoen 2018 geopend

30 oktober 2018|

Het wildseizoen is weer begonnen! Er is niet echt een vastgesteld tijdsvak voor het wildseizoen aan te duiden, maar traditioneel begint dit rond 15 oktober en loopt het seizoen tot 31 december. In deze [...]

Het BBQ seizoen

03 augustus 2018|

Het BBQ seizoen is in volle gang En wat hebben we een geluk deze zomer. De BBQ liefhebbers komen volop aan hun trekken tijdens het BBQ seizoen van deze zomer. Thuis en op vakantie [...]

Bonne Viande op de Horecava

08 januari 2018|

Uiteraard bezoeken ook wij de Horecava. Zullen we elkaar ontmoeten? Laat even een berichtje achter en dan zien we elkaar daar. De Horecava vindt plaats van 8 t/m 11 januari 2018 van 10:00 - 18:00 [...]

Bonne Viane bij Rex

08 november 2017|

Samen met Tim Vervoort, de chef van Rex, Rob Toonen en onze Raouf een workshop met Cote de Boeuf, ribeye, en entrecote. Onze producten zijn o.a. afkomstig uit de volgende landen: Australië, Wagyu (Japan), Ierland, [...]

Lamsfilet in het groen

02 oktober 2017|

Neem 2 mooie lamsfilets en maak van allerlei verse kruiden een mengsel. Een beetje knoflook mag ook niet missen… Leg de kruiden op de filet, bedek deze met de andere filet en bind dit met [...]

Varkenspies met limoen

14 augustus 2017|

Het is de eenvoud die dit gerecht zó lekker maakt… Neem wat mooie (Livar) varkensfilet en snij het in mooie stukken. Maak op smaak met wat peper, zout en citroensap. Half uurtje marineren en [...]