Meteen naar de inhoud
Beeldmerk rood | Bonne Viande

Rundvlees

Het rundvlees dat Bonne Viande verkoopt komt uit veel verschillende landen. Wij betrekken ons vlees onder andere uit Australië, Ierland, Argentinië en Zuid-Amerika. Maar natuurlijk ook gewoon vanuit Nederland. Van eigen bodem hebben wij mooie specialiteiten en smaken. Nederlands vlees komt grotendeels (95%) van melkkoeien. Deze koeien werden voorheen voor de zuivelindustrie gebruikt. Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde vleesstier houderijen. Wij zijn altijd op zoek naar kwaliteit. Daarom is ons assortiment ook steeds in beweging. Kort samengevat: onze meesterslagers met jarenlange ervaring zijn de beste in hun vak. Zij zijn het die de kwaliteit bewaken en leveren waarnaar u op zoek bent. Uiteraard zijn we daar heel trots op.

Delen van het rund

Er zijn veel verschillende voedzame delen van het rund welke gebruikt kunnen worden. Het vlees is favoriet in veel huishoudens en horecazaken. De keuze is dan ook zeer divers en dat maakt het direct ook interessant. Zo zijn er maar liefst 30 verschillende delen die gegeten en verwerkt kunnen worden. En de wijze van opdienen en bereiden is volop in beweging. Om een idee te geven vertellen we meer. Allereerst is het goed een onderscheid te maken tussen de verschillende delen. Hieronder een overzicht van een aantal veelgebruikte delen.

Divers assortiment

Tot ons assortiment behoort onder andere:

 • Bavette
 • Kogelbiefstuk
 • Jodenhaas
 • Runderlappen
 • Ossenhaas
 • Staartstuk
 • Rosbief
 • Entrecote
 • Gehakt
 • Rib-Eye
 • Sucadelap

Eigenlijk is het assortiment zo uitgebreid dat bovenstaand overzicht het tekort doet. Want buiten deze producten leveren wij nog veel meer delen en specialiteiten. Mocht u naar aanleiding van de informatie vragen hebben dan verzoeken wij contact met ons op te nemen. Ook kunt u natuurlijk vragen stellen. Wij overleggen graag met u hoe wij van dienst kunnen zijn. Goede ideeën zijn te allen tijde welkom. Zo breiden we ons assortiment graag voor u uit. Zodoende kunt u met regelmaat een vernieuwd overzicht verwachten. Uiteindelijk gaat het om wat u graag ziet. En niet vergeten, proeft!

Speciaal rundvlees

Ook zijn er veel speciale soorten rundvlees te verkrijgen. Bekende voorbeelden van deze speciale runderrassen zijn Wagyu, Black Agnus ook wel Aberdeen Agnus genoemd, Dry Aged Meet en Ouderkerks Blond. Deze verschillende rassen hebben allemaal hun specifieke kenmerken. Mede hierdoor krijgt men een speciale, kenmerkende en aparte smaak. Iets waar steeds vaker vraag naar is vanuit horeca en consument, dus waar behoefte is, is Bonne Viande. Tenslotte is dit onze passie. En dat proef je!

Assortiment rundvlees

Bonne Viande heeft een uitgebreid assortiment aan vlees. Wij leveren rundvlees uit veel verschillende landen. Ook breiden wij ons assortiment continu uit naar gelang de vraag van de markt. Onze Account Managers komen natuurlijk graag langs. Dan kijken we vervolgens samen naar uw wensen en ideeën. En de smaakbeleving vinden wij ook erg belangrijk. Wij ervaren samen met u de mooiste smaken. Bel ons gerust op met uw wensen, wacht niet langer!