Kwaliteitslabels van Bonne Viande 2017-09-23T17:16:41+00:00
Premiere Qualité - Bonne Viande kwaliteitslabel

Première Qualité Label

Het Bonne Viande Première Qualité label kenmerkt zich met name door producten met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zowel Braziliaans rundvlees als varkensvlees van ons Hollands varken en boerderij kip met een ster van het ‘beter leven’ keurmerk zijn onderdeel van ons vaste assortiment, waarmee we tevens blijvend aansluiten op de keukens van nu. De producten onder dit label worden op elk gewenst gewicht voor u geportioneerd en verpakt.

Superieure Qualité - Bonne Viande kwaliteitslabel

Supérieure Qualité Label

Producten die vallen onder het Qualité Supérieure label zijn speciaal geselecteerd, onderscheidend, hebben een perfecte smaakbalans en worden op elk gewenst gewicht geportioneerd en verpakt. Bonne Viande biedt onder dit label onder meer gerenommeerd rundvlees uit Ierland en ook het beste vlees uit eigen land, zoals rundvlees van Hollandse bodem. Het leveren van streekproducten vinden wij erg belangrijk en daarom worden deze goed vertegenwoordigd in ons brede assortiment. Dit label wordt ook toegewezen aan onze eigen en gesneden vleeswaren.

Exceptionel Qualité - Bonne Viande kwaliteitslabel

Exceptionelle Qualité Label

Producten die zich kwalificeren voor het Qualité Exceptionelle label laten zich het beste omschrijven als het allerbeste uit de markt. Het vlees begint als een eigen selectie van de boer, waarbij er onder andere gelet wordt op extra marmering in het Hollands rundvlees en vervolgens rijpen wij naar wens het rundvlees op de dry-aging methode, waardoor het vlees smaakvoller, malser en sappiger wordt dan ooit tevoren. Het bijzondere Aberdeen black Angus valt ook onder dit label net als onze zelfgemaakte, ambachtelijke vleeswaren en hamburgers op uw eigen receptuur en gewicht. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak, leveren we vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Het vlees en de vleeswaren onderscheiden zich met het ‘beter leven’ keurmerk en ook bieden we een drie sterren assortiment volledig biologisch vlees.