Meteen naar de inhoud
Beeldmerk rood | Bonne Viande

Team bonne Viande

Ons voltallige team heeft met hard werken, jarenlange ervaring, passie voor vlees en liefde voor het vak gezorgd dat Bonne Viande is blijven groeien en het bedrijf is wat het nu is.

Wij stellen u graag voor aan een aantal van onze medewerkers.

Directie

Rob Toonen | Bonne Viande

Rob Toonen

Eigenaar / Directeur

Een vakman met generaties vlees in zijn bloed. Enorm trots en vol passie praat hij over vlees, Bonne Viande en zijn medewerkers. Hij weet ambacht, kwaliteit en passie als geen ander te vertalen. Naar zowel medewerkers als klanten, met gedrevenheid deelt hij zijn kennis. En met liefde voor het vak is hij zelf ook vaak het aanspreekpunt voor ieders vragen en verzoeken.
Betty Post | Bonne Viande

Betty Post

DirectIE

Deze gezellige, spontane, hardwerkende dame maakt deel uit van de Directie van Bonne Viande. Betty is onze spin in het web. Zij ondersteunt het verkoopteam, controleert de inkoop, verzorgt de administratieve eindcontrole en regelt alle ICT gerelateerde zaken. Door haar scherpe blik ontgaat haar niets en kan ze snel schakelen tussen crediteuren en debiteuren.

En de mensen waar we niet zonder kunnen...

Robert de Bruijn | Bonne Viande

Robert de Bruijn

Magazijn beheer

Onze altijd enthousiaste, goedlachse collega Robert houdt het magazijn van Bonne Viande strak. Robert verzorgt de inkoop en goederenontvangst bij Bonne Viande en zorgt er voor dat alle producten op de juiste locatie wordt weggezet. Door helder inzicht en hand en spandiensten ziet ons magazijn eruit om door een ringetje te halen.

Peter Beusker | Bonne Viande

Peter Beusker

Uitgaande goederen

Na jarenlang chef-kok te zijn geweest, is deze altijd goed gehumeurde man ruim 15 jaar de steun en toeverlaat voor Bonne Viande. Vooral daar waar het op logistiek gebied aankomt. Met zijn uitgebreide ervaring, kennis en oog voor detail weet hij als geen ander hoe klanten de bestelde producten graag aangeleverd zien.

Anouska Vermeulen | Bonne Viande

Anouska Vermeulen

Verkoop

Met veel pit, kennis en ervaring zorgt Anouska ervoor dat het op kantoor bij Bonne Viande soepel loopt. Voor alle vragen op het gebied van verkoop, onze producten of orderinvoer kunt u bij haar terecht. Deze vrolijke dame is een sfeermaker binnen ons team.

Jan van Schuilenburg

Bedrijfsleider

Met zijn jarenlange ervaring kunnen wij Jan gerust een ouderwetse vakman noemen. Met echte ambachtelijke technieken verzorgt hij dagelijks samen met het team van vakmensen dat alle klanten de producten en de daarbij behorende bereiding ontvangen. Hij is medeverantwoordelijk voor de kwaliteit waar Bonne Viande voor staat. Bovendien niet meer weg te denken uit het productieproces.