Meteen naar de inhoud

Meat the Chef

Meat the Chef | Bonne Viande

Wij laten u kennismaken met onze trouwe klant PK  Bar & Kitchen te Bilthoven.

Op zoek naar een bijzonder grandcafé-restaurant in de omgeving De Bilt?

Voor romantisch dineren, stijlvol lunchen of een gezellige borrel bevelen wij u PK  Bar & kitchen te Bilthoven aan.

Deze bijzonder stijlvolle gelegenheid heeft een trendy setting en gebruikt uitsluitend pure verse ingrediënten. Smaakbeleving, sfeervol en genieten zijn enkele kernwoorden van PK Bar & Kitchen. The place to be om te genieten van verse vis, sappig rundvlees, gegrilde burgers en entrecotes van de Big Green Egg. Pure smaak wordt behouden met een verfijnd rokerige smaak.

Meat the Chef Roderick Vis

Wij zijn enthousiast ontvangen door Chef Roderick Vis die ons meeneemt in de unieke PK-sfeer.Roderick is ondertussen al weer twee jaar werkzaam bij PK-Bilthoven en verstaat zijn vak. Vol passie, ambacht en jaren lange koks ervaring maakt hij van elk gerecht iets speciaals. Door extra aandacht te besteden aan de bereiding en presentatie van zijn menu stralen zijn gerechten luxe en kwaliteit uit. Een lust voor het oog met een “wow” effect. De gast staat bij PK-Bilthoven op nummer 1. Roderick vindt het erg belangrijk dat gasten het gevoel hebben dat het aan niks ontbreekt en dat de prijs/kwaliteitsverhouding goed in balans is.

Roderick geeft aan erg tevreden te zijn met de kwaliteit en service van Bonne Viande en geeft ons een kijkje achter de schermen. Wij beleven het bereidingsproces van 1 van zijn specialiteiten:  Carpaccio van gerookte Ribeye. Deze wordt door Chef Roderick zelf gerookt in de oven, teruggekoeld, gesneden en met diverse smaakmakers kleurrijk gepresenteerd. Een mooi gerecht met een fantastische smaakbeleving.

Wij bedanken Roderick Vis voor de hartelijke ontvangst en het delen van zijn passie!

Nieuwgierig geworden? Check de website:  https://www.pkbilthoven.nl