Meteen naar de inhoud

Rob’s Favoriet: Aberdeen Black Angus

  Rob’s Favoriet Aberdeen Black Angus | Bonne Viande

  Als je aan Rob Toonen naar zijn favoriete steak vraagt, glundert hij en zegt gelijk: Aberdeen Black Angus! De manier waarop hij erover vertelt, zet de smaakpapillen op scherp. Maar waarom?

  Het beste Black Angus komt uit Australië: superieure kwaliteit door de superieure herkomst. Black Aberdeen Angus rundvlees is afkomstig uit de Australische provincie New South Wales. Daar grazen 100% raszuivere Black Angus runderen op de uitgestrekte open weiden. Black Aberdeen Angus-kuddes bestaande uit enkel geselecteerde Hereford- of Angus-rassen worden geselecteerd op kwaliteit en vitaliteit. Door een volledig plantaardig dieet van voornamelijk gras, mais en granen, ontwikkelen de dieren zich op een gezonde manier. Het fokken van runderen op deze manier duurt langer en vereist meer werk, maar dat is het ook zeker waard.
  Superieure kwaliteit rundvlees wordt niet alleen bepaald door de genetica, maar ook door de goede omgang met het dier. De dieren krijgen geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend en zijn volledig traceerbaar tot de plek waar ze zijn geboren. Australië is een van de veiligste landbouwomgevingen voor dierlijke gezondheid, traceerbaarheid en bioveiligheid wereldwijd.

  Door de perfecte marmering en structuur van het vlees is het Australisch graan gevoerde rundvlees van Aberdeen Black mals, vol en sappig van smaak.

  Vlees met meer smaak, lekker mals en duurzaam gefokt. Wat wil je nog meer?!